vineri, 5 noiembrie 2010

Placute de frana ATE

Compania ATE a fost infiintata in 1921 si este specializata in fabricarea echipamentelor hidraulice de franare din industria auto. Placutele de frana marca ATE sunt fabricate, impreuna cu discurile de frana, inca din anul 1960. Remarcam faptul ca ATE are o experienta in producerea de placute de frana de 50 de ani. De aceea multi producatori importanti de autoturisme decid sa-si echipezele masinile cu placute de frana produse de aceasta companie. Printre ei gasim: grupul VW, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Ford etc.

placute frana ATE


ATE furnizeaza placute de frana, sub forma de piese de schimb, potrivite pentru 95% din autoturismele produse astazi.

Placutele de frana fabricate de ATE sunt produse in conformitate cu toate reglementarile europene in vigoare. Exemplu de reglementare: toate placutele de frana produse ca si parti de schimb vor avea o abatere de maixm 15% fata de standardele originale. Ca raspuns la aceste reglementari ATE a decis sa-si testeze intotdeauna placutele de frana dupa standardul "Original Euipment Manufacturers", un standard care intruneste cele mai riguroase norme de siguranta, si  aigura originalitatea produselor (aici a placutelor de frana).

De asemenea, ATE este un producator serios implicat in dezvoltarea de standarde industriale, clientii sai avand certitudinea ca produsele ATE intrunesc azi normele de siguranta de maine.

placute frana ATE


In concluzie, ATE produce placute de frana care depasesc cerintele de calitate si siguranta ale directivei europene ECE-R90. Aceste placute de frana furnizeaza performata maxima de franare chiar de la inceput, in orice situatie intalnita la volan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu