luni, 8 noiembrie 2010

Placute frana FERODO DS Performance

Placutele de frana FERODO DS Performance au o capacitate de franare asimilata cu cea a sistemelor profesioniste de curse. Insa aceste placute de frana nu vor necesita pre-incalzirea sau metinerea temperaturilor ridicate pentru performante optime.

Placutele de frana FERODO DS Performance asigura performanta maxima de franare pe toata gama de viteze. Ele reduc considerabil distanta de franare si mentin "o pedala" consistenta atat la rece cat si la cald. Aceste placute de frana sunt alegerea potrivita pentru soferii ce isi doresc o performanta de franare ridicata si sigura.

Placutele de frana FERODO DS Performance sunt subiecte ale unei testari riguroase la producator si dispun, de asemenea, de o imbunatatire continua. Testele pe aceste placute de frana se realizeaza atat in laborator, cat si pe drumuri obisnuite si circuite de curse.

FERODO DS Performance


Pe langa rezistenta deosebita la temperaturi inalte, placutele de frana FERODO DS Performance prezinta si capacitati excelente de recuperare dupa imersiune precum si o protectie suplimentara anti-coroziva.

Rezistenta foarte mare la temperaturi ridicate se datoreaza faptului ca aceste placute de frana sunt dotate cu un strat suplimentar plasat intre materialul de frictiune si partea de otel, strat ce asigura o disipare optima a caldurii, evitandu-se astfel supra-incalzirea sistemului de franare, a aparitiei fading-ului si a defectarii diverselor componente ale etrierului.

Discurile de frana sunt in siguranta atunci cand se folosesc placute de frana FERODO DS Performance. Desi majoritatea placutelor de frana din categoria racing afecteaza discul de frana datorita materialului de frecare oarecum abraziv, FERODO a reusit sa fabrice un material de frecare cu calitati racing insa fara a grabi uzura discurilor de frana.

Un alt avantaj al acestor placute de frana, FERODO DS Performance, este faptul ca acestea ofera performanta maxima incepand cu primii kilometrii in care sunt folosite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu