joi, 11 noiembrie 2010

Placute frana FERODO ThermoQuiet

Placutele de frana FERODO ThermoQuiet sunt realizate prin combinarea rezultatelor specialistilor FERODO din cadrul diviziilor de racing si produse aftermarket. Astfel, s-a putut obtine o reducere semnificativa a zgomotului rezultat din franare, o durabilitate maxima si o performanta de franare foarte mare.

Placutele de frana FERODO ThermoQuiet acopera o gama foarte larga de autovehicule: peste 90% din masinile vandute pe piata europeana. De asemenea ele contin toate accesoriile de siguranta specificate de fiecare producator de autoturisme in parte.

Placute de frana FERODO Thermoquiet


Placutele de frana FERODO ThermoQuiet sunt realizate folosind tehnologia IMI (Integrally Moduled Insulator) cu scopul de a se efectua un transfer termic eficient care va duce la o performanta mare de franare, o durata de viata extinsa si un zgomot redus. In principal, acest sistem are 3 componente:
1.       1. Exteriorul placutei de frana are un strat cu rol de izolator fonic si de reducere a vibratiilor;
2.      2.  In mijloc se afla un strat intins pe intreaga suprafata a placutei de frana care asigura un transfer minim de caldura catre sistemul de franare, pentru o franare mai lunga si mai performanta;
3.       3. Suprafata de frecare a placutei de frana este pregatita pentru reducerea zgomotului.

Placutele de frana FERODO ThermoQuiet sunt pregatite sa depaseasca standardele si specificatiile cerute de producatorii de autoturisme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu