marți, 23 noiembrie 2010

Placute de frana BREMBO

Compania BREMBO este specializata in productia echipamentelor de franare pnetru autoturisme: discuri de frana, placute de frana sau sisteme complete de franare. Compania este prezenta pe 3 continente: Europa, Asia si America. Fabricile BREMBO sunt dispuse in 12 tari, in timp ce produsele sunt vandute in 70 de tari.

BREMBO a fost infiintata in 1961 in Italia si s-a orientat catre producerea de discuri, placute de frana, etriere etc pentru masini de mare performanta.

Placute de frana BREMBO


In prezent masinile top de la Alfa Romeo, BMW, Nissan, Seat, Volkswagen, Lancia, Mercedes-Benz, Land Rover, Range Rover etc dar si super-caruri-le de la Ferrari, Porsche, Lamborgini, Audi, Pagani, Maserati, Ford GT, Chevrolet Corvette etc folosesc discuri si placute de frana vandute de BREMBO.

Gasim placute de frana BREMBO instalate si pe motocicletele de mare performanta de la Aprilia, BMW, Ducati etc.

BREMBO si-a facut un renume si din furnizarea de placute de frana si discuri pentru echipele de Formula 1 (printre care Ferrari si campionii de anul acesta, Red Bull Racing Team) precum si in Moto GP.

Discuri, placute de frana si etrier BREMBO


Discurile de frana BREMBO au ca si complement ideal o serie intreaga de placute de frana, evident fabricate de BREMBO. Acestea asigura performante maxime de franare, in deplina siguranta, fapt ce se justifica prin lunga experienta in domeniu si colaborarea cu producatorii de top de automobile.

Placutele de frana BREMBO acopera 98% din parcul auto european.

Fie ca sunt montate ca si echipament original al masinii sau ca si piesa inlocuitoare, placutele de frana BREMBO vor reduce distanta de franare datorita rezistentei la caldura, vor elimina putin praf si vor proteja discurile de frana.

Pentru autoturismele puternice BREMBO are o bogata experienta in furnizarea de placute de frana ceramice.

Placute de frana BREMBO


BREMBO are peste 500 de ingineri ce lucreaza la optimizarea designului acestor placute de frana iar testarea lor se face in cele mai dure coditii de drum.

Toate aceste placute de frana sunt aprobate conform ECE R90 iar BREMBO le marcheaza corespunzator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu