luni, 8 noiembrie 2010

Placute frana ATE Powerpad

Placutele de frana ATE Powerpad ofera performanta maxima de franare in orice situatie. Aceste placute de frana au fost create special pentru soferii cu ambitii sportive, ele fiind potrivite atat pentru masinile de curse cat si petrnu cele obisnuite, de strada.

Soferii care acorda o atentie sporita reglarilor optime efectuate pe autovehiculele lor trebuie sa se bazeze pe forta de franare a acestor placute de frana. Pe langa capacitatea mare de franare si rezistenta la temperatura, aceste placute de frana produc si un zgomot foarte redus.

Placute frana ATE PowerPad

Sumarizate, toate calitatile acestor placute de frana sunt:
- proprietati de fracare constante si rezistenta la efect fading la temeperaturi de peste 550 grade Celsius; astfel placutele de frana ATE PowerPad satisfac chiar si cerintele exigente din lumea curselor;
- stabilitate la temperaturi ridicate (coeficient de frecare);
- lipsa efectului de fading;
- durata de folosire extinsa;
- placute de frana cu lipire speciala intre materialul de fracare si partea de metal;
- confort sporit datorita lipsei vibratiilor si a zgomotului;
- placute de frana proiectate sa nu zgarie discul de frana;
- placutele de frana ATE PowerPad sunt proiectate cu senzor de semnalizare electronica a uzurii la board-computerul autoturismului. Totusi este nevoie ca autovehiculul sa fie echipat cu un sistem ce suporta aceasta optiune;
- vopsite in rosu, cu aspect sportiv.

Pentru rezultate optime se recomanda ca placutele de frana ATE PowerPad sa fie folosite impreuna cu discurile de frana ATE PowerDisc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu