miercuri, 17 noiembrie 2010

Placute de frana TRW

Compania TRW are o istorie mai veche de 100 de ani, fiind un furnizor principal de componente auto pentru foarte multi producatori de autovehicule. Pe langa discuri de frana si placute de frana TRW furnizeaza in momentul de fata sisteme de siguranta a pasagerilor, sisteme de recunoastere activa a pericolelor in timpul condusului, sisteme de directie, elemente de siguranta activa etc.

Placute frana TRW


Conform declaratiilor TRW, compania este furnizorul numarul 1 in Europa pentru echipamente de franare, furnizand o gama larga de piese OEM. Placutele de frana furnizate de TRW au in compozitie un continut scazut de metal greu, depasind criteriile directivei europene ECE R90. 96% din vehiculele vandute pe piata europeana sunt acoperite de o gama larga de echipamente de franare produse de TRW: placute de frana, discuri de frana, etriere, lichid de frana, kituri de reparatie etc.

Fiind un element important in sistemul de franare al unui autoturism, la realizarea  placutelor de frana TRW se pune un accent puternic pe siguranta, performanta si comfort.

Avand o gama de 1414 modele de placute de frana, TRW ofera soultii complete pentru toate tipurile de autoturisme, oferind, in acelasi timp, garantia de a respecta specificatiile placutelor de frana originale.

Echipa de ingineri a TRW construieste placute de frana folosind formule noi pentru materialele de frictiune ce ofera o performanta ridicata. TRW a fost prima companie care a iesit pe piata cu placute de frana realizate din materiale ce nu contin metal, in anul 2000, cu mult inainte ca legislatia in vigoare sa ceara acest lucru.

Placute frana TRW

Placutele de frana produse de TRW vin impreuna cu o gama larga de cabluri si kituri de montaj precum si accesorii, astfel incat instalarea lor se face foarte usor.

In realizarea acestor placute de frana TRW se pune accent foarte mare si pe reducerea cat mai mare a zgomotului la rulare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu