joi, 18 noiembrie 2010

Placute de frana PAGID

Pagid este o companie ce face parte din grupul TMD Friction, la fel ca si Textar. Are o experienta de 85 de ani in domeniul fabricarii elementelor de franare din industria auto: placute de frana, discuri etc. Fabricile Pagid sunt localizate in Germania.

Producatori auto importanti au ales placute de frana Pagid ca si piese originale: Mercedes-Benz, grupul VW, GM, Daf, Iveco, Porsche, Ferrari etc.

Pagid s-a angajat in furnizarea echipamentelor de franare ce ofera performanta maxima fara a altera siguranta si confortul. De asemenea, compania Pagid lupta impotriva produselor false, des intalnite in special in randul placutelor de frana.

Placute de frana PAGID


Placutele de frana Pagid sunt disponibile pentru o gama larga de autoturisme: peste 900 de modele. Ele vin insotite si de un numar mare de accesorii si respecta in totalitate specificatiile cerute de producatorii de autovehicule.

Pagid produce placute de frana a caror compoztie e realizata prin intermediul celor 9 formule de compusi pentru materiale de frictiune. O parte din ele au un continut bogat de ceramica, care, spre deosebire de cele realizate din materialele metalice, au proprietatea de a disipa foarte repede caldura, ridicand astfel performantele de franare.

Produsele Pagid sunt destinate in mare parte segmentului de racing. Insa unele placute de frana (RS4-2-1 si RS4-2-2) pot fi montate si pe masini de strada, unde se necesita o performanta de franare ridicata, mai ales cand se circula pe acele drumurile europene unde limitarile de viteza nu exista. Aceste placute de frana sunt construite in conformitate cu cerintele directivei europene ECE R90.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu