luni, 15 noiembrie 2010

Placute frana EBC Ultimax Blackstuff

Sunt placute de frana OEM produse in fabrica EBC Brakes din Bristol, UK. Se folosesc compusi care ofera o durata lunga de utilizare, produc putin praf si sunt potrivite atat pentru condusul de zi cu zi in oras, cat si in exterior.

EBC Brakes afirma ca placutele de frana Ultimax contin un procentaj de otel mult mai mic decat al competitorilor. Folosind un amestec optim al compusilor, placutele de frana EBC Ultimax inspira incredere atunci cand sunt folosite in orice autoturism, SUV sau camion usor.

Placute frana EBC Ultimax Blackstuff


Totusi, formula compusilor inglobati in placutele de frana EBC Ultimax este neschimbata de 10 ani, zecile de milioane de seturi vandute la nivel global dovedind calitatile acesteia: rezistenta mare la temperaturi ridicate, uzura redusa a discului de frana, durata lunga de utilizare etc.

In cadrul gamei de produse EBC Brakes, placutele de frana Ultimax se regasesc si sub denumirea de Black stuff. Toate placutele de frana Ultimax sunt fabricate in concordanta cu directiva europeana ECE R 90. Ele ofera un foarte bun raport pret/calitate, datorita performantelor comparabile cu cele oferite de echipamentele montate de producatorii autoturismelor, insa la un pret mult mai mic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu